“A kézzel készült Gyűrűnek lelke van.”

Terveinkben mindenkor a letisztultságot, a finom eleganciát igyekszünk megfogalmazni. Egyedi ékszereink az emberi kreativitás és az emberi kéz művészi munkájának gyümölcsei, melyek viselőik által nyerik el valós és eszményi értéküket.

Minden egyes megálmodott gyűrűt szeretettel, elmélyült, aprólékos munkával készítünk.

Az egyedi ékszerkészítés egy alkotási folyamat: igazi művészet. Nem pusztán egy darab arany vagy drágakő precíz megmunkálásáról van szó, valójában sokkal több ennél.
A megrendelő személyes elképzelése, vágyai leképeződnek az aranyműves kreativitásunk, fantáziánk, kézügyességünk által.
Végül az elképzelt ötletből kézzel fogható, gyönyörű tárgy keletkezik. Szakmaszeretetünk, tudásunk és alázatunk, valamint a párok egymás iránt érzett szerelme a gyönyörű tárgyat lélekkel tölti meg.
Valamennyi itt látható és megrendelhető gyűrűt mi magunk készítünk. Megrendelőink a tervezés folyamatától kezdve végigkísérhetik a teljes folyamatot.

Hitünk szerint kizárólag fejlett formakultúrával, rajzi és plasztikai ismeretekkel és magas szintű fémtechnikai tudással rendelkező szakember képes arra, 
hogy folyamatosan megújulva formába álmodja és megvalósítsa az elképzelt szerelmi zálogokat, ékszereket.

Szakmai fejlődésünk töretlen. Felkutatjuk, elsajátítjuk és használjuk mind a tradicionális, mind a modern ékszerkészítési technikákat.
Tizenöt év során szerzett tapasztalatunk, széles megrendelői körünk igazolja, hogy ebben a hivatásban csak a maximális igényességet és a kifogástalan minőséget képviselve lehet érvényesülni, előre haladni.
Azért dolgozunk, hogy valamennyi megbízónk időben, a világ bármely részén – akár saját otthonában – a legnagyobb megelégedéssel vehesse át a megrendelt egyedi eljegyzési gyűrűket, jegygyűrűket, karikagyűrűket.

Kihívást látunk az egyedi kívánságok teljesítésében is.

FILOZÓFIÁNK

A NIKO ÉKSZER kézzel készült egyedi arany és platina karikagyűrűk, jegygyűrűk készítésével foglalkozik.

Ékszereink minden egyes apró részletét ügyfeleinkkel közösen tervezzük, együtt választjuk ki az ékszer alapanyagát, színét, felületét, formáját, a briliánsok nagyságát, számát, és elhelyezkedését.
A játék a fehér, vörös és a sárga arannyal, valamint a különböző méretű és karátú gyémántokkal nem csak az ékszerek megálmodóit ejti rabul, hanem a megrendelőinket is.
Minden egyes ékszerünk egyedi, ügyfeleink személyiségét, ízlését tükröző, a különleges alkalomhoz illő örök darab.
A karikagyűrűk kiválasztása csodálatos és izgalmas élményt jelent a párok részére, hiszen azon túl, hogy szerelmük megtestesülését, összetartozásuk jelképét látják a közösen választott ékszerben, mindennapi életük kísérője is lesz eme értékes apró tárgy.
Az elmúlt évek tapasztalatai bebizonyították, hogy mindenki szívesebben visel olyan ékszert, melynek tervezésénél, készítésénél jelen lehetett.
Úgy látjuk, a hölgyek sok esetben nem is a szemükkel, hanem a szívükkel választanak, meglátják azt a bizonyos gyűrűt és azonnal beleszeretnek. Ezért a legcélravezetőbb, ha a párok az ékszerválasztásnál is azt teszik, amit az életben: hagyják, hogy az érzéseik vezessék őket.

Célunk szem előtt tartani a legfrissebb ékszer divatirányzatok trendjeit, a kifinomult, könnyed és elegáns formákat, természetesen nem feledve az örökké klasszikus darabokat sem. Legfontosabb értékünk a maximális igényesség és a kifogástalan minőség.

A nemzetközi ékszerkiállítások rendszeres résztvevői vagyunk, hogy naprakészek legyünk a formák, a tervezés, a kivitelezés és az új anyagok használatában.
Egy-egy kiállítás nem csak abban segít bennünket, hogy saját szemünkkel is megtapasztaljuk, hogyan változik a trend az ékszerek esetében, hanem abban is, hogy visszajelzést, megerősítést kapjunk az ékszerpiacon betöltött kiemelt pozíciónkat illetően.