A NIKO ÉKSZER szalonban a karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk saját tervek és elképzelések alapján, egyedi megrendelésre, méret után gondos, precíz kézi munkával készülnek. Célunk olyan ékszer készítése, melyet a vendégeink egy életen át nagy örömmel viselnek majd, és a lehető legjobban tükrözze a viselője egyéniségét és ízlésvilágát.

ÜGYFELEINKET KIZÁRÓLAG BEJELENTKEZÉS ALAPJÁN FOGADJUK!

Időpont egyeztetés: Nikolics Ildikó +36 30 232 7608 vagy info@nikoekszer.hu

Nyitva tartás: Kizárólag bejelentkezés alapján, hétfőtől péntekig: 10:00-18:00 óráig, szombaton: 9:00-16:00 óráig

Cím: 2600 Vác, Dr. Csányi László Krt. 52. Vörösház

Ingyenes parkolás: szalonunk előtti részen ( Vörösház – Vác, Dr. Csányi László Krt. 52.) vagy a Vörösház belső udvarában (Szilassy út felőli nagykapun és sorompón át lehet megközelíteni)

Az időpont egyeztetést követően szeretettel várjuk a NIKO ÉKSZER szalonjában Vácon, ahol megtekinthetik az egyedi, minőségi kézi munkával készült kollekciónk modelljeit.

Szalonunkban egyszerre csak egy vendéggel tudunk megfelelően foglalkozni, mivel azt szeretnénk, hogy minden kedves ügyfél osztatlan figyelmet kapjon és nyugodt körülmények között tudja kiválasztani azt a gyűrűt melyet egy életen át örömmel visel majd.

Találkozáskor természetesen bármennyi ékszer megcsodálására és felpróbálására is lehetőség van ami az egy órás időtartamba belefér, illetve az egyedi elképzelések átbeszélésére is nyitottak vagyunk.

A konzultáció díjmentes!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Ajánlatot kérni a legegyszerűbben email-en keresztül lehet, hivatkozva az Önnek tetszett eljegyzési vagy karikagyűrű kódszámára.

Természetesen kérdezni illetve időpontot kérni is lehetősége van levélben.

Minden esetben kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Időpont miatt mindenképpen vissza fogjuk Önt hívni, így ha úgy érzi szükségét írja meg, hogy a nap melyik szakaszában megfelelő!