KARIKAGYŰRŰ ÉS ELJEGYZÉSI GYŰRŰ ÁRAK

A NIKO ÉKSZER szalonban a karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk saját tervek és elképzelések alapján, egyedi megrendelésre, méret után gondos, precíz kézi munkával készülnek.
A gyűrű ára a kiválasztott fazontól, a felhasznált alapanyagtól és technológiai megoldástól függ.
Az ékszerek megrendelésekor az ügyfeleink elképzelései és igényei alapján tervezzük modelljeinket, így lehetőség van arra, hogy az árakat a kialakított keretösszeg figyelembe vételével alakítsuk ki egy személyes találkozó alkalmával.

Célunk olyan ékszer készítése, melyet a vendégeink egy életen át nagy örömmel viselnek majd, így lehetőség van gyűrűink színén, szelességén, a kövek elhelyezkedésén, nagyságán és darabszámán is változtatni, hogy az elkészült ékszer a lehető legjobban tükrözze a viselője egyéniségét és ízlésvilágát.

Ékszereinket igény szerint lehetőség van gyémántokkal, egyéb más drágakövekkel vagy swarovski cirkóniával díszíteni.
Törtarany beszámítására vagy felhasználására is lehetőség van, az arany színe nem befolyásolja az elkészülendő ékszer színét, tehát lehet más színű a hozott törtarany mint a megrendelt ékszer színe.

Árajánlat kérésekor küldje el a kiválasztott gyűrű fotóját vagy a weboldalon található kódszámát e-mailben az [email protected] címre vagy a kapcsolat menüpontban kérjen ajánlatot!
Amennyiben terveztetni szeretne vagy egyedi kérései vannak kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: [email protected] vagy telefonon az alábbi számok egyikén: Nikolics Ildikó +36 30 232 7608 vagy Füzik Norbert +36 30 407 6400


TÁJÉKOZTATÓ ÁRAK

SHINE kollekció:
Kollekciónk darabjaira jellemző a klasszikus és minimalista design, melyet az egyszerű, elegáns és  tiszta vonalak képviselnek.
160.000 – 340.000 Ft / pár + a kiválasztott kövek ára

PARADISE kollekció:
Stílusos formavezetése mellett kivételes minőségével és diszkrét eleganciájával vonja magára figyelmünket a Paradise kollekció.
330.000 – 530.000 Ft / pár + a kiválasztott kövek ára

DUAL kollekció:
Ami igazán különlegessé teszi a Dual kollekciónkat az a dupla vagyis két részből álló gyűrűk játékos tervezése.
340.000 – 700.000 Ft / pár+ a kiválasztott kövek ára

ROYAL kollekció:
Szenvedélyünk a gyémánthoz, a merész erőteljes vonalak és a prémium minőség kombinációjaként születet meg a Royal kollekció.
360.000 – 800.000 Ft / pár + a kiválasztott kövek ára

ELJEGYZÉSI gyűrű kollekció:
80.000 Ft-tól + a kiválasztott kövek ára

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

HATÁRIDŐK

Karikagyűrűk elkészítési határideje:
A megrendeléstől számítva 4-6 hét, de bizonyos esetekben rövidebb határidővel is tudjuk vállalni a gyűrűk elkészítését, kérjük ilyenkor mielőbb vegyék fel velünk a kapcsolatot!

Eljegyzési gyűrűk elkészítési határideje:
A megrendeléstől számítva 2-4 hét, de bizonyos esetekben rövidebb határidővel is tudjuk vállalni a gyűrű elkészítését, kérjük ilyenkor mielőbb vegyék fel velünk a kapcsolatot!


TÖRTARANY BESZÁMÍTÁS

Törtarany beszámítására vagy felhasználására lehetőség van, az arany színe nem befolyásolja az elkészülendő ékszer színét, tehát lehet más színű a hozott törtarany mint a megrendelt ékszer színe. Amennyiben érzelmi kötelék fűzi a hozott törtaranyhoz lehetőség van arra is, hogy az elékszülendő gyűrűket abból készítsük el.


FÉMJELZÉS

Az ékszer fémjelzését a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság ( NEHITI ) laboratóriuma végzi, ahol a NIKO ÉKSZER névjele az NKO, és a hivatalos magyar finomsági fokot igazoló fémjel kerül beütésre.


GARANCIA

A vásárlástól számított 1 év garanciát vállalunk a felhasznált alapanyagokra és a kézimunka minőségére, ezen felül további 4 évig 20% önrésszel, maximum 50.000 Ft erejéig járulunk hozzá egy esetleges drágakőpótláshoz, melynek feltétele az ékszer évenkénti átvizsgálásra való bemutatása szalonunkban!
Igény szerint az ékszer tisztítása és polírozása 5 évig ingyenes.