KARIKAGYŰRŰ ÉS ELJEGYZÉSI GYŰRŰ ÁRAK

A NIKO ÉKSZER szalonban a karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk saját tervek és elképzelések alapján, egyedi megrendelésre, méret után gondos, precíz kézi munkával készülnek.
A gyűrű ára a kiválasztott fazontól, a felhasznált alapanyagtól és technológiai megoldástól függ.
Az ékszerek megrendelésekor az ügyfeleink elképzelései és igényei alapján tervezzük modelljeinket, így lehetőség van arra, hogy az árakat a kialakított keretösszeg figyelembe vételével alakítsuk ki egy személyes találkozó alkalmával.

Célunk olyan ékszer készítése, melyet a vendégeink egy életen át nagy örömmel viselnek majd, így lehetőség van gyűrűink színén, szelességén, a kövek elhelyezkedésén, nagyságán és darabszámán is változtatni, hogy az elkészült ékszer a lehető legjobban tükrözze a viselője egyéniségét és ízlésvilágát.

Ékszereinket igény szerint lehetőség van a legjobb minőségű gyémánttal, SWAROVSKI kristállyal vagy cirkóniával díszíteni.
Törtarany beszámítására vagy felhasználására is lehetőség van, az arany színe nem befolyásolja az elkészülendő ékszer színét, tehát lehet más színű a hozott törtarany mint a megrendelt ékszer színe.

Árajánlat kérésekor küldje el a kiválasztott gyűrű fotóját vagy a weboldalon található kódszámát e-mailben az info@nikoekszer.hu címre vagy a kapcsolat menüpontban kérjen ajánlatot!
Amennyiben terveztetni szeretne vagy egyedi kérései vannak kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@nikoekszer.hu vagy telefonon az alábbi számon: Nikolics Ildikó +36 30 232 7608

TÁJÉKOZTATÓ ÁRAK

BELLE KOLLEKCIÓ

Ünnepelje életének legszebb napját kollekciójának egyik gyönyörű karikagyűrűjével. A kollekció modelljeit a modern kifinomultság jellemzi, ezért is kapta a nevét a francia belle, azaz szépség szóról. A gyűrűk egyszerre klasszikusan elegáns és fiatalos hangulatúak, melyek tökéletesen tükrözik személyiségüket és szerelmük minden különleges pillanatát. Egyedi, kézzel készült karikagyűrűink jelképezik a közös életük kezdetét, amely az “IGEN” szóval pecsételődik meg.

180.000 – 400.000 Ft / pár + a kiválasztott kövek ára

Kollekció megtekintése

SHINE KOLLEKCIÓ

Generációk számára a karikagyűrűk szimbolizálják a soha véget nem érő, szenvedéllyel izzó szerelmet. Kollekciójának elegáns és kifinomult modelljei ezt az értékálló üzenetet sugallják. A kollekciót a tavaszi napsütés ezer csillogása ihlette. Minden könnyedség és finomság megtalálható a gyűrűkben, amit egy szikrázó napsütés adhat. A ragyogó gyémántok úgy tündökölnek az ékszerben, mint a harmatcsepp a leveleken és virágokon. 380.000 – 580.000 Ft / pár + a kiválasztott kövek ára

Kollekció megtekintése

PARADISE KOLLEKCIÓ

Viselje élete legszebb napján kollekciónk egyik káprázatos karikagyűrűjét. A kollekció stílusos, letisztult vonalvezetése mellett kivételes minőségével és diszkrét eleganciájával vonja magára figyelmünket. Azoknak a szerelmes pároknak ajánljuk, akik az időtlen klasszikus formákat kedvelik. Gondos, kézi munkával készült karikagyűrűink egyike legyen igaz szerelmük záloga.

380.000 – 560.000 Ft / pár + a kiválasztott kövek ára

Kollekció megtekintése

DUAL KOLLEKCIÓ

Fejezze ki szerelemének szimbólumát kollekciónk egyik káprázatos karikagyűrűjével. Dual kollekciónk modelljeinek értéke abban rejlik, hogy a több részből álló karikagyűrűket ötvöztük a plasztikus formai megoldásokkal. Azoknak a szerelmes pároknak ajánljuk, akik szeretik a kreatív és különleges ékszereket. A több gyűrű egybeolvadása az örök szerelem jelképe.

400.000 – 580.000 Ft / pár + a kiválasztott kövek ára

Kollekció megtekintése

ROYAL KOLLEKCIÓ

Szimbolizálja az Önök véget nem érő örök szerelmét kollekciónk egyik fenséges darabjával. A kollekció darabjaiban a különleges esztétikum, a merész formai megoldások és a prémium minőség párosulnak az egyedien megmunkált arany vagy platina nemességével és a szikrázó gyémántokkal. Minden modellt lenyűgöző design testesít meg. Fenséges szépséget és időtlen megjelenést kölcsönöz minden szerelmes párnak.

400.000 – 720.000 Ft / pár + a kiválasztott kövek ára

Kollekció megtekintése

EXKLUZÍV KOLLEKCIÓ

A NIKO ÉKSZER EXKLUZÍV karikagyűrűiben megtalálja szerelmük és hűségük minden olyan pillanatát, amely felejthetetlen lesz mindkettőjük számára egy boldog életen át. A gyémánthoz fűződő szenvedély és az elengedhetetlen prémium minőség kombinációjaként született meg eme kollekció.

280.000 – 720.000 Ft / pár + a kiválasztott kövek ára

Kollekció megtekintése

ELJEGYZÉSI GYŰRŰ KOLLEKCIÓ

120.000 Ft-tól + a kiválasztott kövek ára

Kollekció megtekintése

HATÁRIDŐK

KARIKAGYŰRŰK ELKÉSZÍTÉSI HATÁRIDEJE

A megrendeléstől számítva 4-8 hét, de bizonyos esetekben rövidebb határidővel is tudjuk vállalni a gyűrűk elkészítését, kérjük ilyenkor mielőbb vegyék fel velünk a kapcsolatot!

ELJEGYZÉSI GYŰRŰK ELKÉSZÍTÉSI HATÁRIDEJE

A megrendeléstől számítva 2-4 hét, de bizonyos esetekben rövidebb határidővel is tudjuk vállalni a gyűrű elkészítését, kérjük ilyenkor mielőbb vegyék fel velünk a kapcsolatot!

FÉMJELZÉS

Az ékszer fémjelzését a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság ( NEHITI ) laboratóriuma végzi, ahol a NIKO ÉKSZER névjele az NKO, és a hivatalos magyar finomsági fokot igazoló fémjel kerül beütésre.

GARANCIA

A vásárlástól számított 1 év garanciát vállalunk a felhasznált alapanyagokra és a kézimunka minőségére, ezen felül további 4 évig 20% önrésszel, maximum 50.000 Ft erejéig járulunk hozzá egy esetleges drágakőpótláshoz, melynek feltétele az ékszer évenkénti átvizsgálásra való bemutatása szalonunkban!
Örök csillogás garancia, azaz igény szerint az ékszer tisztítása és polírozása egy életen át ingyenes bármikor.

TÖRTARANY BESZÁMÍTÁS

Törtarany beszámítására vagy felhasználására lehetőség van, az arany színe nem befolyásolja az elkészülendő ékszer színét, tehát lehet más színű a hozott törtarany mint a megrendelt ékszer színe. Amennyiben érzelmi kötelék fűzi a hozott törtaranyhoz lehetőség van arra is, hogy a gyűrűket abból készítsük el.