Szakál Miklós és Szűcs Kata

Igazán különleges gyűrűk, melyek leginkább jelképezik az összetartozásunkat.

Ezzel a fotóval szeretnénk megköszönni a csodálatos munkát, amit végeztek!

Szakál Miklós és Szűcs Kata

Interjú Szakál Miklóssal és Szűcs Katával

Szakál Miklós műsorvezető és ceremóniamester, és kedvese Szűcs Kata színésznő idén májusban mondták ki a boldogító igent.
A jeles nap alkalmából természetesen ügyeltek arra, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen.
Karikagyűrűiket, melyet egy életen át viselnek majd, nem véletlenül választották a NIKO Ékszerszalonból.

– Miért éppen a NIKO ékszerek közül válogattak?

– Nagyon sokat dilemmáztunk azon, hogy milyen legyen a gyűrű, amit szeretnénk majd hordani. Melyek jelképezik leginkább az összetartozásunkat. Bevallom, nagyon sokat megnéztünk, de nem nagyon találtuk azt, amelyik tetszett volna. Aztán egyszer lapozgattuk a Magyar Esküvő magazint és ott láttuk meg a Niko ékszerek fotóit. Ezt követően ellátogattunk a honlapjukra is, és nagyon tetszett mindaz, amit ott láttunk. Szinte pár perc alatt összeállt egy kép hogy milyen gyűrűt is szeretnénk.

– Ezek szerint volt valami elképzelésük azzal kapcsolatban, hogy milyen gyűrűt szeretnének?

– Volt bizony. Szerettük volna, ha nem hagyományos karikagyűrű lenne, mégis valami egyszerű dologra vágytunk.  Amikor a Niko ékszerüzletben jártunk, a tulajdonosok Nikolics Ildikó és Füzik Norbert nagyon sok jó dolgot mutattak nekünk, és bár nem rövid idő alatt döntöttük el, hogy milyen legyen a kész gyűrű, mégis rekordidő alatt elkészítették számunkra. Nagyon sok segítséget kaptunk tőlük.

– Igaz, hogy a gyűrű részben a saját tervezésük?

– Annyiban igaz, hogy az ékszer a mi elképzeléseinket tükrözi, de azért túlzás lenne azt állítani, hogy mi magunk terveztük. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy mi részben megálmodtuk, Ildikóék pedig valóra váltották az álmainkat. Mindenféleképpen szerettük volna, a gyűrűk kétféle, kétszínű aranyból készülnek, de felmerültek olyan kérdések hogy mi praktikusabb: ha a kész ékszer fényes vagy matt. Szóval voltak pillanatok, amikor elbizonytalanodtunk, de szerencsére, mint már említettem, nagyon sok segítséget kaptunk a szalonban.

– A gyűrűket brillek díszítik, a divatot követik, vagy azt szeretnék, ha a szerelmük olyan hosszú életű lenne, mint a gyémántok élete?

– Nyílván fontos a divat, még ha nem is mindenben követjük, de brilleket már eredetileg is szerettünk volna. Már csak azért is, mert egy szép gyűrűben nagyon szépen mutatnak…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.