Szakál Miklós és Szűcs Kata

Igazán különleges gyűrűk, melyek leginkább jelképezik az összetartozásunkat.

Ezzel a fotóval szeretnénk megköszönni a csodálatos munkát, amit végeztek!

Szakál Miklós és Szűcs Kata

Interjú Szakál Miklóssal és Szűcs Katával

Szakál Miklós műsorvezető és ceremóniamester, és kedvese Szűcs Kata színésznő idén májusban mondták ki a boldogító igent.
A jeles nap alkalmából természetesen ügyeltek arra, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen.
Karikagyűrűiket, melyet egy életen át viselnek majd, nem véletlenül választották a NIKO Ékszerszalonból.

– Miért éppen a NIKO ékszerek közül válogattak?

– Nagyon sokat dilemmáztunk azon, hogy milyen legyen a gyűrű, amit szeretnénk majd hordani. Melyek jelképezik leginkább az összetartozásunkat. Bevallom, nagyon sokat megnéztünk, de nem nagyon találtuk azt, amelyik tetszett volna. Aztán egyszer lapozgattuk a Magyar Esküvő magazint és ott láttuk meg a Niko ékszerek fotóit. Ezt követően ellátogattunk a honlapjukra is, és nagyon tetszett mindaz, amit ott láttunk. Szinte pár perc alatt összeállt egy kép hogy milyen gyűrűt is szeretnénk.

– Ezek szerint volt valami elképzelésük azzal kapcsolatban, hogy milyen gyűrűt szeretnének?

– Volt bizony. Szerettük volna, ha nem hagyományos karikagyűrű lenne, mégis valami egyszerű dologra vágytunk.  Amikor a Niko ékszerüzletben jártunk, a tulajdonosok Nikolics Ildikó és Füzik Norbert nagyon sok jó dolgot mutattak nekünk, és bár nem rövid idő alatt döntöttük el, hogy milyen legyen a kész gyűrű, mégis rekordidő alatt elkészítették számunkra. Nagyon sok segítséget kaptunk tőlük.

– Igaz, hogy a gyűrű részben a saját tervezésük?

– Annyiban igaz, hogy az ékszer a mi elképzeléseinket tükrözi, de azért túlzás lenne azt állítani, hogy mi magunk terveztük. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy mi részben megálmodtuk, Ildikóék pedig valóra váltották az álmainkat. Mindenféleképpen szerettük volna, a gyűrűk kétféle, kétszínű aranyból készülnek, de felmerültek olyan kérdések hogy mi praktikusabb: ha a kész ékszer fényes vagy matt. Szóval voltak pillanatok, amikor elbizonytalanodtunk, de szerencsére, mint már említettem, nagyon sok segítséget kaptunk a szalonban.

– A gyűrűket brillek díszítik, a divatot követik, vagy azt szeretnék, ha a szerelmük olyan hosszú életű lenne, mint a gyémántok élete?

– Nyílván fontos a divat, még ha nem is mindenben követjük, de brilleket már eredetileg is szerettünk volna. Már csak azért is, mert egy szép gyűrűben nagyon szépen mutatnak…