Nacsa Olivér és Nacsa Zsuzsa

Nemcsak karikagyűrűt terveztetek nekünk, hanem személyiségünk, egyéniségünk, egyszeri, megismételhetetlen megjelenését is!

Nacsa Olivér és Nacsa Zsuzsa

Interjú Nacsa Zsuzsával és Nacsa Olivérrel

Hivatalosan is összekötötték életüket a humorista Nacsa Olivér és párja, Kiss Zsuzsanna.
Teljes titokban készülődtek a nagy napra, nem szerették volna, ha egy felfújt, óriási celeb esküvő részesei legyenek.
Egyszerűen csak azt akarták, hogy ez a nap róluk szóljon és jól érezzék magukat. Önfeledten,meghitten, együtt ünnepelve szeretteikkel.

– Hogyan zajlott az esküvőtök?

– Az esküvőnk napja nem véletlenül lett szeptember 2., hiszen Zsuzsi születésnapján túl, az eljegyzésünk 2008-ban is erre a napra esett.
A lánykérés, Egyiptomban történt, méghozzá a Vörös-tenger mélyén, búvárruhában.
Nos, az extrém helyszín után ezúttal teljesen „normális” helyen, a Várban lévő Házasságkötő Teremben, illetve a Budavári Evangélikus Templomban történt a ceremónia.
Egy meghitt szertartás keretében kimondtuk eskünket s az első hitvesi csók után egymás ujjára húztuk a karikagyűrűket.
A mindössze 40 fős násznéppel ezután egy közeli étterembe mentünk, ahol a kitűnő ételek, italok fogyasztása közben jó kis zene, majd egy barátunk bűvészmutatványai szórakoztatták a társaságot.
Az igazi mulatozáshoz azonban egy cigányzenekar játéka adta meg a zenei aláfestést.
Bagi Iván barátunkkal nem tudtunk ellenállni és dalra fakadtunk. Csak a menyasszonytorta szakította félbe egy kicsit a zenélést, éneklést, ami hajnalig folytatódott.

– Milyen karikagyűrűt választottatok a nagy napra?

Mindenféleképpen elegáns gyűrűt szerettünk volna, amit a NIKO ÉKSZER a lehető legtökéletesebben meg is valósított számunkra.
Gyűrűink fehéraranyból készültek, egyszerű elegáns, letisztult formavilággal, Zsuzsi gyűrűjéből természetesen nem maradhatott el a szikrázó gyémántsor, ami igazán különlegessé teszi.