Balogh Edina és Som Krisztián

„Nagyon köszönjük Ildikónak és Norbertnek a kifogástalan, professzionális munkát, amivel a Niko ékszer megvalósította nekünk a gyűrűt,amit megálmodtunk!

Életünk legszebb napját tettétek még tökéletesebbé.”

Interjú részlet Balogh Edinával és Som Krisztiánnal

Az ismert Barátok közt sorozat szereplője, Balogh Edina és párja, a zeneszerző Som Krisztián házasságot kötöttek.
Első csókjuk helyszínén ahogyan kell, virágcsokorral, gyűrűvel megkérte Edina kezét, a válasz természetesen igen volt.

– Meséljetek egy picit az esküvőtökről!

– Az eljegyzés után egyértelmű volt, hogy hamarosan hivatalossá tesszük kapcsolatunkat az Esztergomi Bazilikában, hiszen az első randi emléke ide köt minket. A polgári esküvő a Szent Adalbert Központban zajlott, a vacsora helyszínéül az intézmény étterme, a Prímás Pince szolgált. A 150 fős násznép és a rajongók sorfala között hintón érkezeztünk meg, mondhatjuk „barátok közt” érezhettük magunkat, hiszen szinte valamennyi színészkollégánk eljött erre a szép eseményre.

– Az elhangzó igenek után milyen karikagyűrűket húztatok egymás újjára? 

– A gyűrűk a Niko Ékszer munkáját dicsérik. Ugyan volt elképzelésük a fiataloknak, de a szalonban találtak egy kész modellt, melybe mindketten egyből beleszerettek. Mindketten elegáns fehér aranyból készült gyűrűt választottak, Edináét középen egy nagyobb princess gyémánt díszíti, amit még apró pici briliánsokkal tettek még
különlegesebbé.

– Hogyan tovább?

– A mesebeli esküvőt egy csodálatos nászút követte a távoli Maldív-szigetek békéje és páratlan szépsége igazán méltó hátteret nyújtott boldogságunknak.
Ám az igazi boldogság csak ezután következik, ugyanis életünkbe nemsokára egy kis jövevény érkezik.